Ca artist este important să ai un website al cărui nume să se muleze pe profilul activității tale. Atunci când alegi denumirea site-ului cel mai probabil te gândești la domeniul internet .ro sau .com dacă te adresezi comunității internaționale.

Dar, deși aceste domenii internet sunt foarte populare, ai putea alege un alt nume care să arate calitățile și unicitatea creațiilor tale.

Una din cele mai potrivite extensii pentru artiști sau comunități artistice este .studio. Și când spun artiști mă refer fotografi, muzicieni, pictori, graficieni și mulți alți.

Același domeniu internet este potrivit pentru firmele ce oferă servicii publicitare, pentru comunități de bloggeri, pentru startup-uri și multe altele.

Domeniul internet .studio arată exact ce tip de website accesează vizitatorii. Termenul STUDIO este folosit atât la noi cât și la nivel internațional, așa că nu trebuie să îți faci griji că va trebui să alegi un alt domeniu internet atunci când te extinzi cu activitatea ta.

De ce să alegi un domeniu internet .studio?

Este foarte simplu – pentru că ai nevoie de un nume care să iasă în evidență. Ți se potrivește extensia .studio? Da, dacă :

Ai un studio și vrei să îți faci cunoscut brandul și în mediul online care a devenit principala sursă de informare a potențialilor clienți. Pentru un muzician ar suna foarte bine un site denumit toprock.studio sau futuresound.studio. Ori, de ce nu, ai putea folosi chiar numele_tău.studio pentru a-ți promova creațiile muzicale.

La fel, poate ești pictor, grafician, expert în decorațiuni sau creezi bijuterii hand-made. Domeniul internet .studio ți se potrivește de minune.

Dacă faci parte dintr-o comunitate de antreprenori sau bloggeri, creați-vă propriul hub folosind extensia .studio.

Această extensie este o alegere bună și pentru orice freelancer sau grup de freelanceri care s-au decis să își posteze portofoliul și serviciile pe o platformă proprie. Dacă asta îți dorești, poți alege pentru website-ul tău o denumire ca bestdesign.studio sau toplogo.studio. Sunt zeci de variante din care poți alege iar unul din avantaje este că  acest domeniu internet nu are un grad așa mare de ocupare ca .ro sau .com.

De ce să mai aștepți? Gândește-te la cum vrei să se numească website-ul tău și lansează propriul studio online. Virtual desigur.

Vrei să înregistrezi un domeniu .studio?

Mergi la înregistrare .studio pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 10€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.03.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .studio. Poți vedea și lista completă de domenii.