Domeniu internet .systems – extensia săptămânii

Indiferent dacă specialitatea ta este crearea de rețele, integrarea sistemelor sau arhitectura sistemelor, noua extensie de domeniu .systems este un must-have pentru brandul tău.

Un domeniu internet .systems nu are influență doar în sfera tehnică. Sistemele sunt peste tot și interacționăm cu acestea în fiecare zi. De la metrouri și autostrăzi până la calculatoarele de pe birourile noastre, jocurile video sau electrocasnicele, această rețea de sisteme este profund interconectată ceea ce face ca lumea să funcționeze.

Site-urile web .systems sunt perfecte pentru analiști, consultanți, dezvoltatori de software, companii tehnologice, furnizori de logistică, cercetători și instituții, sau sisteme cloud.

Nu există restricții cu privire la înregistrarea unui domeniu .systems, ceea ce înseamnă că oricine se poate înregistra un domeniu cu aceasta extensie, indiferent de locație sau scopul afacerii, iar datorită faptului că domeniul va conține cuvinte cheie direct în URL, iți va consolida identitatea online și va contribui la creșterea încrederii clienților, precum și la stimularea publicității.

Recomandăm înregistrarea unui domeniu internet .systems și pentru:

 • Sisteme de energie alternativă
 • Sisteme tehnologice
 • Industria cloud
 • Sisteme IT
 • Sisteme de depozitare
 • Sisteme de numerotare
 • Sisteme de pază
 • Industia de jocuri video

Acum poţi înregistra un domeniu internet .system

la doar 5 € + TVA pentru un an. Promoția este valabilă până la 30 septembrie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 15 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .systems dorit de tine.

Previous

Domeniu internet .zone – extensia săptămânii

Next

Domeniu internet .shop – extensia săptămânii

2 Comments

 1. Interesanta extensie avand in vedere ca websiteurile si platformele web sunt in crestere

 2. Buna Mihai,

  Multumesc pentru apreciere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *