Din ce în ce mai mulți consumatori se îndreaptă către magazinele online pentru a face achizițiile de zi cu zi. Orice persoană sau afacere cu o prezență online poate utiliza acum domeniul .shop pentru a câștiga mai mulți clienți și a încuraja mai multe achiziții.

Când vine vorba de eCommerce, știrile sunt bune, comerțul online devine o parte tot mai importantă a economiei globale.

.shop este un domeniu internet pentru toate magazinele – o adresă online pentru oricine, oriunde. Scurt și semnificativ, utilizatorii de Internet de pretutindeni identifică instantaneu .shop ca o adresă unde pot face cumpărături. Cuvântul „shop” este recunoscut și înțeles în multe limbi din întreaga lume, astfel încât este ideal pentru comerțul electronic transfrontalier.

Domeniul internet .shop creează o adresă web ușor de recunoscut pentru orice afacere care vinde produse sau servicii, oriunde în lume.

.Shop este, de asemenea, excelent pentru magazinele situate în interiorul societăților mai mari, cum ar fi: muzee, grădini zoologice, biblioteci.

Utilizează .shop ca subdomeniu pentru secțiunea eCommerce a site-ului tău existent.

Indiferent dacă vinzi produse sau servicii, un nume de domeniu .shop on-line sau offline adaugă o semnificație adresei tale online și este un puternic instrument de marketing.

Acum poţi înregistra un domeniu internet .shop la doar 8 € + TVA pentru un an. Promoția este valabilă până la 31 august 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 27 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .shop dorit de tine.