Domeniu internet .me – extensia săptămânii

Dorești să găsești o modalitate de a prelua controlul asupra identității tale online? Poate încerci să te poziționezi ca lider de gândire în industria în care activezi? Domeniul internet .me îți oferă spațiul necesar pentru a-ți construi brand-ul personal și pentru a crea un profil online captivant!

Ești interesat să construiești o afacere personală care te reprezintă? Nicio problemă! .me  oferă o modalitate ușoară de a crea o comunitate în jurul mărcii tale.

Creată inițial ca extensie de domeniu internet reprezentativă pentru Muntenegru (însă oricine poate înregistra nume de domenii .me și le poate folosi în măsura în care consideră că este necesar), pentru .me s-au găsit rapid multe interpretări și domenii în care poate fi folosită: crearea unei pagini web pentru promovarea identității online a unei persoane sau a unei echipe, denumirea paginilor web care promovează responsabilitatea socială și a evenimentelor care ne influentează sau afectează, chiar și pagini de știri.

Extensia .me a fost adoptată și de platforma About.me sau Facebook (care cu ajutorul link-ului M.ME a creat o legătură scurtă și memorabilă pentru accesarea paginii Messenger).

 

Numele de domeniu .ME este un instrument de marketing scurt, profesional și memorabil, axat pe prezentarea obiectivelor tale!

Vrei să înregistrezi un domeniu .me?

Mergi la înregistrare .me pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 4€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.08.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .me. Poți vedea și lista completă de domenii.

Pagina anterioară

Domeniu internet .shop – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .today – extensia săptămânii

  1. Este un pret accesibil pentru toti ce care vor sa inceapa un proiect personal

  2. Buna Ionut,

    Intr-adevar este o extensie potrivita pentru dezvoltarea unui proiect personal si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *