Domeniu internet .today – extensia săptămânii

Lucrezi într-o industrie care se actualizează constant? Avem o veste bună pentru tine: fă cunoștință cu domeniul internet .today! Poate fi folosit într-o mare varietate de moduri, dar în principal pentru a furniza informații de ultima oră în nișa ta de piață.

Utilizarea noului domeniu .today poate fi aplicată în aproape orice, de la planificarea întâlnirilor, site-uri de vânzare cupoane de reducere, scoruri la meciuri, horoscop, până la difuzarea de știri. Acest domeniu poate comemora cele mai mici și mai mari evenimente, făcându-l o opțiune viabilă pentru toată lumea și conferindu-i o vizibilitate mare, în special în motoarele de căutare.

Domeniul .today creează o platformă prin care știrile pot fi distribuite. De la evenimente globale la evenimentele locale, te poate ajuta să afli știrile rapid. Acest lucru face ca domeniul să se potrivească perfect agențiilor de știri și bloggerilor.

De la nunți la zile de naștere, un domeniu internet .today este modalitatea perfectă de a împărtăși întâmplări cu prietenii și familia. Este o modalitate rapidă de a răspândi detalii precum ora, locația, data și alte detalii ale evenimentului.

De asemenea, dacă deții o firmă care prestează servicii rapide de exemplu curățătorie de covoare, livrare colete, livrare cumpărături la domiciliu sau livrare flori, această extensie te va ajuta să ieși din mulțimea competitorilor.

Planificatorii de evenimente pot mediatiza un eveniment utilizând un domeniu .today.

Acum poţi înregistra un domeniu internet .today la doar 4 € + TVA pentru un an. Promoția este valabilă până la 30 septembrie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 15 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .today dorit de tine.

Previous

Domeniu internet .me – extensia săptămânii

Next

Domeniu internet .investments – extensia săptămânii

1 Comment

  1. Da, este o extensie interesantă, mai ales pentru site-urile de știri actualizate zilnic. Primul lucru care mi-a venit în minte când am văzut această extensia a fost Russia Today. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *