Tot mai mulți oameni se îndreaptă spre mediul online pentru a obține sfaturi financiare sau pentru a afla cele mai eficiente modalități de a gestiona resursele de capital, de aceea domeniul internet .investments vă permite să reprezentați piața financiară, cu o destinație on-line de brand, memorabilă.

Conduci o întreprindere care are cuvântul „investiții” în denumire? Acum, pe măsură ce economia mondială se concentrează pe mediul online, poți înregistra domeniul potrivit, fără cuvinte sau caractere inutile în adresa ta web.

Specialiștii în piața financiară sau brokerii vor putea beneficia de această extensie de domeniu, evidențiindu-se într-o piață concurențială cu nume de domenii ca: numeletau.investments, startup.investments, numeafacere.investments, imobiliar.investments sau financiar.investments. 

Domeniul internet .investments este adoptat cu entuziasm de firme de profil care gestionează acțiuni, titluri de stat, fonduri mutuale și multe altele și sunt conștiente că oamenii doresc să investească în mărcile în care au încredere și care au o vizibilitate maximă pe piață.

Când vine vorba de domeniul tău .investments, prioritatea principală este de a oferi o platformă care să fie atât de fiabilă, cât și de încredere pentru investitori de toate felurile.

Recomandăm înregistrarea unui domeniu internet .investments și pentru:

  • Instituții financiare
  • Fonduri de investiții
  • Bănci
  • Forumuri de specialitate
  • Bloggeri
  • Site-uri de știri din domeniul financiar
  • Agenții imobiliare

Vrei să înregistrezi un domeniu .investments?

Mergi la înregistrare .investments pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 8€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.09.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .investments. Poți vedea și lista completă de domenii.