Domeniul internet .click are avantajul de a putea fi folosit cu succes în toate activitățile, în special de site-urile care publică informații ce merită să fie răspândite. În această categorie intră: știrile, comedianții, magazinele online etc.

„Click” este un cuvânt devenit uzual odată cu dezvoltarea internetului. Îl folosim atât de mult, încât nici nu mai conștientizăm de câte ori îl pronunțăm zilnic.

Pentru a fi și mai ușor de găsit în multitudinea de pagini web existente astăzi, pentru crearea site-ului se poate folosi tipul activității principale, urmat de .click. Este un nume ușor de remarcat și atrage atenția, fiind o bună alternativă la .com.

Cui i se potrivește domeniul internet .click?

  • Site-urilor de știri. Pentru a avea cât mai multe accesări, un ziar din mediul online poate folosi extensia .click și are șanse mai mari să se facă remarcat.
  • Producătorilor. Astăzi găsim la un click distanță aproape tot ce avem nevoie. De aceea, cumpărătorii pot găsi mai ușor produsele și serviciile dorite, economisind totodată timp.
  • Blogurilor. Indiferent de subiectele abordate, scopul articolelor e să fie citite de cât mai mulți utilizatori și chiar împărtășite cu cei apropiați.
  • Furnizorilor de echipamente pentru calculatoare.
  • Diverselor aplicații, chiar și celor care sunt folosite pentru învățare sau îmbunătățirea cunoștințelor.
  • Serviciilor de plăți din mediul online. Acestea vin în sprijinul cetățenilor pentru a-i ajuta să facă plăți cât mai repede și cât mai ușor.
  • Magazinelor ce oferă reduceri. Cine nu și-ar dori să găsească cele mai bune prețuri apăsând doar câteva click-uri?

Fie că vorbim de cele mai recente trenduri în modă sau de noi descoperiri, .click devine repede vizibil pentru cititori. Pentru că nu are restricții la înregistrare, se potrivește la fel de bine companiilor, cât și blogurilor sau persoanelor publice.

Vrei să înregistrezi un domeniu .click?

Mergi la înregistrare .click pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 5€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .click. Poți vedea și lista completă de domenii.