Săptămâna aceasta poți înregistra domeniul internet .host la un preț promoțional și poți economisi 63 euro. Este un nume scurt, ușor de reținut, fără restricții la înregistrare și se potrivește mai multor activități.

Pe măsură ce s-a dezvoltat internetul, a crescut și industria web hosting. Găzduirea web este obligatorie pentru a exista site-uri funcționale, iar concurența este din ce în ce mai mare.

Activitatea companiilor din această sferă se desfășoară exclusiv online, iar imaginea creată are un impact foarte mare asupra succesului.

Cui i se potrivește domeniul internet .host?

  • Companiilor ce furnizează servicii de găzduire web. Pentru ele este extensia cea mai potrivită, întrucât este un nume utilizat la nivel internațional și atrage atenția utilizatorilor. Acesta a fost și scopul creării extensiei, anume acela de a veni în sprijinul afacerilor, și nu numai, pentru a arăta locul important pe care găzduirea îl ocupă în lumea digitală.
  • Blogurilor ce abordează astfel de subiecte. A crescut numărul persoanelor pasionate de informatică și gadget-uri, care țin pasul cu noutățile și își exprimă părerile astfel încât cititorii să își facă o idee despre ultimele apariții.
  • Industriei ospitalității. În traducere, ”host” înseamnă ”gazdă”, de aceea poate fi folosit și de către unitățile de cazare, în special pentru a atrage clienți străini. Utilizându-l, se transmite ideea de confort și căldură.
  • Emisiunilor. Fie la TV sau radio, fie din online, prezentatorii acestora se pot apropia de urmăritorii lor din întreaga lume prin intermediul unui site bine construit.

Altă extensie internet potrivită găzduirii web: .hosting.

Vrei să înregistrezi un domeniu .host?

Mergi la înregistrare .host pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 11€ + TVA. Promoția este valabilă până la 30.06.2021.

Sau citește mai multe despre domenii .host. Poți vedea și lista completă de domenii.