Vara este momentul potrivit pentru aventuri, concedii și călătorii. Tocmai din acest motiv, majoritatea oamenilor și-au planificat sau urmează să își planifice vacanța din această vară.

Turismul a devenit în ultimii ani o afacere online și tot mai multe persoane utilizează internetul pentru planificarea unei călătorii.

Site-ul oricărei agenții de turism este vital deoarece reprezintă primul element cu care interacționează clientul atunci când dorește să obțină mai multe informații. De asemenea, este foarte important ca numele domeniului să fie unul reprezentativ, pentru a atrage cât mai mulți utilizatori. Cel mai popular domeniu pentru site-urile de turism este domeniul .travel.

Un domeniu .travel atestă faptul că entitatea ce deţine un astfel de domeniu se ocupă cu prestarea/vânzarea/oferirea de servicii turistice sau conexe. Un site ușor de parcurs, cu aspect plăcut și conținut cât mai detaliat, completat de poze reale și de calitate il determină pe client să achiziționeze ofertele pe care i le pui la dispoziție. Astfel clienții au acces la oferte și iși pot face o idee clară despre locul în care iși doresc să călătorească, dar și posibilitatea de a-și alege hotelul sau pensiunea în care să fie cazat.

Achiziţionarea unui domeniu .travel este o bună mişcare de marketing și pentru agenţiile de turism ale căror nume conţine cuvântul travel, astfel extensia site-ului completând numele agenţiei (ex. EuropaTravel > europa.travel). Această extensie se potriveşte cel mai bine agenţiilor de turism ce vizează piaţa turistică internaţională.

Alege domeniul .travel pentru ca site-ul tău să fie ușor de găsit și de reținut, ceea ce înseamnă că atunci când clienții sunt interesați de o nouă călătorie vor ști rapid unde găsesc toate informațiile necesare.

Cine poate înregistra un domeniu internet .travel?

  • Agenții de turism
  • Unități de cazare
  • Turoperatori
  • Linii aeriene
  • Linii de croazieră
  • Orice persoană dornică să împărtășească experiențele turistice și aventurile

Vrei să înregistrezi un domeniu .travel?

Mergi la înregistrare .travel pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 59€ + TVA. Promoția este valabilă până la 31.05.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .travel. Poți vedea și lista completă de domenii.