Internetul este unul dintre principalele moduri în care oamenii sunt conecțati atât la știrile locale, cât și la cele globale. Domeniul internet .world spune clienților că brandul tău este unul internațional.

Posturile media, în special posturile de știri și posturile de radio pot beneficia de extensia .world.

De asemenea, această extensie este ideală pentru cei care doresc să se conecteze cu o audiență largă. De exemplu,  bloggeri de călătorii care doresc să îsi împărtășească experiențele de călătorie sau să ne ofere idei de vacantă. De asemenea, bloggerii alimentari care împărtășesc rețete de peste tot din lume pot folosi .world pentru a evidenția cât mai exact conținutul site-ului.

Domeniul internet .world este pentru brandurile mari și mici care doresc să demonstreze o prezență globală și să comunice cu audiența strategia lor multiculturală, cum ar fi organizațiile non profit sau corporațiile.

Recomandăm înregistrarea unui domeniu internet .world pentru:

  • Bloggeri de călătorie
  • Posturile de știri
  • Organizații caritabile
  • Corporații
  • Concursurile la nivel mondial

Acum poţi înregistra un domeniu internet .world la ofertă pentru doar 5 € + TVA pentru primul an. Promoția este valabilă până la 30 iunie 2018, iar începând cu al doilea an costul este de 23 € + TVA / an.

Verifică dacă e disponibil domeniul internet .world dorit de tine.