IntoVPS – website nou, platformă nouă

IntoVPS este brandul nostru de unmanaged VPS, în timp ce toate serviciile propuse pe hosterion.ro sunt managed. Am vorbit într-un articol anterior despre diferența dintre managed VPS și unmanaged VPS și cum să alegi tipul de serviciu potrivit pentru tine.

Astăzi vă spun câteva cuvinte despre IntoVPS, cu ocazia lansării unei noi identități grafice și a unui website nou.

Am lansat IntoVPS în iunie 2009 și am avut un succes peste așteptările noastre, ajungând la mii de VPS-uri active și clienți din toată lumea. Mai exact, din peste o sută de țări, de multe dintre ele aflând pentru prima dată că există ca state în momentul în care am văzut o comandă plasată în sistemul nostru, cum este Jersey sau Cap Verde. Aproape jumătate din clienții IntoVPS sunt din România. Partea amuzantă este că ei ne scriu în limba engleză și sunt foarte surprinși când află, unii chiar după câțiva ani, că suntem din România.

IntoVPS este doar un brand comercial, sau un site, prin care am hotărât să prezentăm serviciul nostru de unmanaged VPS. Din punct de vedere juridic, compania Hosterion SRL este în spatele intovps.com, la fel ca și în cazul hosterion.ro.

În iunie 2017 am trecut IntoVPS de la vechea platformă bazată pe OpenVZ, discuri de tip SATA și Hypanel (un alt panou de control dezvoltat tot intern, la Hosterion), la o tehnologie modernă, rapidă și versatilă, bazată pe OpenStack, KVM și SSD și pe modelul de plată de tip cloud, un model asemănător cu plata pe consum a utilităților. În acest sistem plătești pentru câte ore folosești o mașină virtuală, de exemplu dacă îți creezi un VPS M2 (2GB RAM, 30 GB SSD), îl folosești și îl ștergi după o oră, ai de plată doar 1,5 cenți. Vezi lista completă de prețuri VPS unmanaged.

O trăsătură dinstictă a IntoVPS este că folosește Fleio – panou de control și sistem de billing pentru clouduri OpenStack, dezvoltat de colegii noștri de la compania cu același nume și cu care împărțim spațiul de birou din Cluj-Napoca. Fleio este folosit și pentru clienții Hosterion, de managed VPS.

Panoul de control Fleio permite creare de resurse cloud în regim de autoservire

Clienții IntoVPS beneficiază de suport tehnic non-stop prin telefon și email, asigurat pentru hardware, conectivitate internet și panoul de control Fleio.

Iar VPS-uri se pot crea în următoarele locații:

 • București
 • Amsterdam
 • Londra
 • Dallas
 • Fremont

Dacă ești un developer sau sysadmin și vrei să creezi rapid o mașină virtuală (sau mai multe) puternică la un cost redus, atunci IntoVPS este pentru tine. Fă-ți un cont și testează IntoVPS.

 

Pagina anterioară

Domeniu internet .promo – extensia săptămânii

Pagina următoare

Domeniu internet .life – extensia săptămânii

 1. Fabin

  Aveti si masini virtuale unmanaged cu Windows?

 2. Salut,

  Sigur, mașinile virtuale cu Windows încep de la 0,025$ și includ licența.

  Vezi https://intovps.com/all-plans.html

  – Adrian Andreiaș,
  Hosterion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *