VPS-uri pentru Django

Suntem intrebati destul de frecvent daca VPS-urile ce le oferim pot rula aplicatii cu Python si Django, Ruby on Rails, Tomcat etc. Raspunsul este evident, da :).

De exemplu, site-ul creat de noi, intodns.com, ruleaza pe un VPS cu 256MB de RAM (dintre care foloseste doar 60-70MB) si serveste cu succes peste 7000 de pagini pe zi. Si clientii nostri ruleaza cu succes Tomcat, RoR, Django si alte framework-uri de Python.

Iar de cateva zile am instalat un nou server pentru VPS-uri: Xeon dual processor (2 x 4 core-uri), RAID 10 hardware cu 6 discuri si controller RAID 3ware. Astfel aplicatiile web 2.0 de pe VPS-urile Elvsoft ruleaza ca gandul si ca vantul :).

Pagina anterioară

Webmail profesionist pentru toate conturile de gazduire web

Pagina următoare

IntoDNS

 1. Dragos Dimitriu

  Salut,

  Ma intrebam daca nu v-ati gandit sa oferiti un suport „activ” in zona frameworkului RoR si derivate Merb, Grails, etc…
  Suport si pe partea de deployment cu Capistano si pe partea de SCM , de ex Git, optiuni de nginx si mongrel cluster la sectiune web server si application server, etc.
  Nu stiu cate aplicatii cu trafic mare care sa fie dezvoltate pe deasupra si in frameworkuri Ruby exista ; probabil nu exista o piata pentru asa ceva in Romania dar cu siguranta eu, si nu sunt singurul, m-am confruntat cu nevoia unui suport profesionist in zona asta.
  Adica deploymentul de aplicatii Rails, Merb, etc… nu e echivalent cu a arunca un site PHP pe un hosting de 3EUR / luna iar daca e nevoie sa le si scalezi, sa faci deplyomenturi pe 2,3 servere o data sa ai nevoie si de stagging si de production inseamna a full time job , inseamna timp consumat in plus pentru cine dezvolta si in final costuri mai mari intr-un fel sau altul.

  Solutii autotohtone nu exista si e nevoie sa apelezi mai devreme sau mai tarziu la solutii gen EngineYard , Joyent, etc pe banutzi destul de multi.

  Era doar o idee aiurea ,

  Spor si mult succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *