Stilul este o expresie a personalității fiecărei persoane, a cine este ca persoană, de la modul în care se îmbrăcă sau vorbește până la modul în care acționează.

Domeniul de internet .STYLE permite proprietarilor de site-uri să-și arate personalitatea prin intermediul unui nume de domeniu care va atrage atenția și interesul.

.STYLE oferă, de asemenea, oportunități pentru adrese web unice. Cu un nume de domeniu .STYLE, este mai ușor ca oricând să te asiguri că vizitatorii site-ului tău știu că ești la curent cu cele mai recente tendințe. Multe industrii sunt definite prin stilul lor distinctiv de la modă, design, arhitectură până la scris, muzică sau gătit.

Extensia domeniu de internet .STYLE este potrivită să oglindească personalitatea persoanei sau a afacerii indiferent de domeniul în care activează.

Cine poate înregistra un domeniu internet .STYLE?

  • Blogurile de modă pot utiliza .STYLE pentru a-și face cunoscut brandul.
  • Designerii și arhitecții – pentru a-și expune stilul unic și a-și întări brandul propriu.
  • Magazinele online – pentru a stabili nișe cu stil.
  • Blogururile personale pot folosi domeniul .STYLE pentru a se evidenția și a reprezenta marca lor personală, indiferent de domeniul în care activează.

Vrei să înregistrezi un domeniu .style?

Mergi la înregistrare .style pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 22€ + TVA. Promoția este valabilă până la 28.02.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .style. Poți vedea și lista completă de domenii.