Importanța sustenabilității mediului a evoluat rapid, de la o idee la o preocupare globală presantă.  Domeniul internet .green creează o lume online pentru cei dedicați promovării practicilor durabile acasaă, în comunitățile lor și în lumea pe care o împărtășim cu toții.

Domeniul internet .green evidențiază creșterea  rapidă a eforturilor pentru o mai bună practică din punct de vedere ecologic, în încercarea de a crea un viitor durabil pentru planetă. Permite oamenilor, companiilor și chiar corporațiilor să se unească sub simbolul unui obiectiv comun: menținerea unei economii ecologice globale.

Organizațiile non-profit pot folosi această extensie pentru a direcționa vizitatorii către resurse educaționale cuprinzătoare și pentru desfășurarea activităților de informare.

La o scară mai personală, domeniile .green vor rezona cu persoane care se dedică promovării unui stil de viață mai ecologic.

Site-uri cum ar fi bloguri de gătit sau reviste de specialitate pot semnala afilierea conținutului lor cu practici ecologice sau de sănătate.

Cine poate înregistra un domeniu internet .green?

  • Comunități de mediu
  • Comercianți sau producători de panouri solare sau alte tipuri de energie regenerabilă
  • Ecologiști

Vrei să înregistrezi un domeniu .green?

Mergi la înregistrare .green pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 11€ + TVA. Promoția este valabilă până la 28.02.2018.

Sau citește mai multe despre domenii .green. Poți vedea și lista completă de domenii.