De ce domeniu internet .shoes?

Cumpărăturile online de haine și încălțăminte au explodat în ultimii ani. Nimeni nu își mai permite să irosească acest canal de comunicare și vânzare care este internetul.

Dacă activezi în acest domeniu și vrei să îți extinzi activitatea și în online, avem pentru tine extensia perfectă pentru noul tău blog sau website.

Fie că reprezinți un brand, promovezi colecțiile altor companii sau ești chiar tu producător- acum poți să îți creezi propriul tău website .shoes.

Domeniul internet .shoes – preferat de multe branduri mari

”Shoes” este un termen în limba engleză care înseamnă ”pantofi” și care și-a găsit loc și în vocabularul utilizatorilor de internet din țara noastră.

Marile branduri și chiar micile magazine online folosesc acest termen pentru a-și promova produsele de încălțăminte  și o fac cu succes.

Domeniul internet despre care vorbim acum este, uneori, de preferat unuia de tip .ro sau .com pentru că se pliază mai mult pe tiparul cumpărătorului tânăr, obișnuit cu această denumire.

Ca să te convingi uite și o informație concretă – lunar, sunt până la 10.000 de căutări în Google pe termenul ”shoes”, și asta numai de la utilizatorii români.

Extensia .shoes îți dă libertate să creezi un brand de la zero sau să te folosești de cel actual pentru un website denumit  ”brand-ul tău.shoes”.

Poți să mergi chiar mai departe și să folosești combinații atractive, cum ar fi ”ceimaicool.shoes” sau ”topsport.shoes”.

Înregistrarea unui astfel de domeniu nu este limitată poate fi făcută de orice persoană fizică sau juridică.

Pentru cine este potrivită înregistrarea unui domeniu internet .shoes?

  • Magazine online de încălțăminte și accesorii locale
  • Magazine online  care vor să se extindă în alte țări
  • Bloggeri care scriu despre noutățile fashion
  • Afiliaților care promovează astfel de produse
  • Celor ce vor să creeze sau să promoveze un brand de încălțăminte în mediul online
  • Revistelor de modă online focusate pe acest tip de produse.

Vrei să înregistrezi un domeniu .shoes?

Mergi la înregistrare .shoes pentru a beneficia de prețul promoțional de doar 14€ + TVA. Promoția este valabilă până la 28.02.2019.

Sau citește mai multe despre domenii .shoes. Poți vedea și lista completă de domenii.