Am dublat cantitatea de memorie (RAM) inclusă în pachetele managed VPS și am păstrat costul lunar.

Pachetele managed VPS încep acum de la 4GB de memorie, 30GB spațiu stocare SSD, 2TB trafic pe lună, 1 nucleu vCPU la prețul de 60€ / lună și ajung până la 64GB de RAM.

Serviciul de managed VPS include pentru toate pachetele:

  • licență cPanel/WHM
  • Backup zilnic și păstrarea ultimelor 30 de copii de siguranță. Restaurarea datelor din backup la cerere, fără costuri suplimentare.
  • administrare sistem și monitorizare proactivă
  • migrarea datelor de la alt furnizor de găzduire
  • asistența tehnică non-stop prin telefon sau email
  • și altele

Upgrade VPS-uri existente

Pentru VPS-urile noi comandate acest upgrade se aplică automat. Pentru clienții existenți upgrade-ul va fi programat de către echipa noastră tehnică în următoarele săptămâni.

Spațiu stocare suplimentar

Am introdus opțiunea de spațiu de stocare suplimentar pentru VPS-urile cu management la prețul de 1€ pentru fiecare 10GB de spațiu suplimentar. Toate serviciile Hosterion folosesc stocare rapidă de tip SSD, dacă nu se precizează altfel.

Unmanaged VPS

Pachetele VPS prezentate pe site-ul Hosterion includ management (adică serviciul de administrare sistem) și alte servicii. Dacă dorești un serviciu de hosting VPS la un buget mai redus și ai o terță parte care se ocupă de administrarea sistem sau ai tu cunoștințe tehnice pentru administarea sistem, vezi pachetele de unmanaged VPS de pe IntoVPS.

Unmanaged VPS plans

IntoVPS este un brand al Hosterion, asistența tehnică este oferită de aceeași echipă Hosterion, iar factura va fi emisă tot de Hosterion SRL.

Poți citi mai multe despre diferența dintre VPS managed și VPS unmanaged.

 

* Plata se face în lei la curs BNR. Se adaugă TVA conform legii.