Limba
Acasă » Enciclopedie » Enciclopedie domenii

Enciclopedie nume domenii internet

Pentru a afla informații detaliate despre fiecare extensie de nume de domeniu internet, urmați linkul extensiei.

Întrebări frecvente

» Ce este un domeniu?

Numele de domeniu este esențial pentru a avea o prezență online. Acestea reprezintă o modalitate ușoară pentru cineva de a ști unde să vă găsească site-ul și de a vă trimite e-mailuri.

Fără un nume de domeniu, ar fi necesar ca toată lumea să cunoască adresa IP exactă a mașinii unde acesta este găzduit. Dacă ar fi doar unul ar fi bine, dar în cele din urmă toată lumea ar trebui să înceapă să facă o listă undeva, cu numele site-urilor web și adresele lor IP corespunzătoare pe care doresc să si le amintească doar pentru a le putea urmări pe toate.

Acesta este motivul pentru care numele de domenii sunt atât de utile. Având un nume de domeniu, este posibil ca utilizatorii să vă găsească doar prin cunoașterea numelui site-ului web sau al adresei de e-mail. Sistemul de nume de domenii se ocupă de conversia numelui dvs. în adresa IP a mașinii în care este găzduit conținutul.

» Cum îmi pot alege un nume de domeniu?

Alegerea unui nume de domeniu excelent poate fi uneori distractiv dar si greu. Numele ar trebui să fie scurt, ușor de reținut și semnificativ pentru ceea ce faceți. Pentru companii și asociați, este important să înregistrati un domeniu pentru a va proteja identitatea online, marca comercială sau marca dvs. din cadrul organizației dvs.